O NAMA ...
Tupek Trgovina d.o.o. ovlasteni je uvoznik quad, cross te buggy vozila pod brandom Nitromotors za podrucje Republike Hrvatske, BIH i Srbije.
STO NUDIMO ?
Nudimo veliku kolicinu razlicitih modela na dva i cetiri kotaca, dvotaktnih i cetverotaktnih, djecijih modela, modela za odrasle, modela za hobi voznju sve do profesionalnih modela.
CIJENE ?
Cijene su razlicite, ovisno o konstrukciji, velicini modela, namjeni modela, vrsti pogona te ovisno o tome dali je model za registraciju ili ne.

REZERVNI DIJELOVI ?
Za sve modele posjedujemo veliku kolicinu rezervnih dijelova, tako da kupnjom kod nas nemate brige sto se tice rezervnih dijelova za nase modele. Takoder posjedujemo i rezevne dijelove za razne ostale modele.
SERVIS ?
Radimo servis na svim quad i cross vozilima, bez obzira dali su kupljeni kod nas ili ne ! Nas ovlasteni servis vrsi besplatnu dijagnostiku na svim dvo i cetverociklima. Nakon dijagnostike dajmo Vam ponudu i ukoliko niste zadovoljni cijenom, nemorate obavljati servis kod nas. Za sve nase modele, radimo prvi servis po iznimno niskim cijenama.

SURADNJA ?
Svi zainteresirani za suradnju i distribuciju mogu se javiti na mob: 091/897-8880 ili mail adresu: info@nitromotors.hr